- 170 г маргарину
- 450 г звичайної муки
- 225 г смородини
- 225 г родзинок
- 115 г половинок вишень
- 115 г цілого очищеного мигдалю
- 1 ч.л. суміші спецій
- 225 г сухого коричневого цукру
- 280 мл теплого соєвого молока
- 1 ч.л. питної соди
- 3 ст.л. солодового оцту
Розігріти духовку до 160С.
Змішати разом маргарин та муку. Змішати зі смородиною, родзинками, вишнями, мигдалем, сумішшю спецій та коричневим цукром.
Вилити тепле молоко у велику миску, додати питної соди, потім солодового оцту. Швидко та добре перемішати усі інгредієнти.
Викласти суміш у круглу 16 см форму для випічки, змазану та вкриту папером для випічки. Випікати 2 ½ години.
прокоментувати публікацію
користувацька етика