- 75-100г вегетаріанського маргарину
- 250 г вегетаріанського дієтичного печива
- 450 г твердого тофу, товченого
- сік півтора апельсина
- 1 банан або шкірка 1 апельсина
- 55 г какао-порошку
- 3 ст.л. олії
- 55 г цукру
- 2-4 ст.л. соєвого молока
Основа: розтопити маргарин у каструлі. Розчавити печиво доки не буде нагадувати хлібні крихти. Зняти з вогню маргарин та змішати з печивом. Викласти суміш у 22 см форму для випікання, трохи придавити.
Начинка: змішати тофу, сік апельсинів, банан або шкірку апельсину, какао, масло та цукор до однорідної консистенції: бажано у міксері. Якщо не виходить добре перемішати, додайте декілька столових ложок соєвого молока. Викладіть поверх основи, вирівняйте поверхню. Випікайте 30-40 хвилин при 175С. По готовності, вийняти з духовки, охолодити та залишити на ніч у холодильнику. Додайте прикраси на смак: скибочки апельсину або мелений шоколад.
прокоментувати публікацію
користувацька етика