Інгредієнти:
- картопля, (середні) 4 шт.
- морква, (середня) 1 шт.
- огірок свіжий, (крупний) 1 шт.
- огірки (мариновані або солоні), маленьки 2-3 шт.
- авокадо, 1 шт. або тофу 100-150 г.
- лимонний сік, від 1/2 лимона
- майонез, 100 г.
- сейтан або соєві бітки, 100-200 г.
- зелений горошок, 400 г. або звичайна банка
- зелена цибуля, 2-3 пера (або за смаком)
- сіль, чорний перець, зелень, за смаком
Приготування:
1) Відваріть картоплю в мундирах та моркву в кожурі, очистіть.
2) Наріжте картоплю, огірки і сейтан, соєві бітки (приготовані за рецептом виробника) кубиками, зелену цибулю – тонкими кружочками. Нарубіть зелень.
3) Наріжте авокадо або тофу кубиками, змішайте його з лимонним соком і сіллю.
4) Додайте авокадо або тофу і майонез до всіх інгредієнтів, акуратно і добре перемішайте, намагаючись не роздавити м’які авокадо або тофу і картоплю.
P.S. рецепт веганського майонезу та сейтану
прокоментувати публікацію
користувацька етика