Пиріг
- 200 г само-піднімаючого борошна
- 3 ч.л. розпушувача для тіста
- 115 г цукру
- 125 мл рослинної олії
- 325 мл холодної води
- 2 ч.л. екстракту ванілі
Начинка
- 85 г вегетаріанського маргарину
- 170 г цукрової пудри
- 1 ч.л. екстракту ванілі
Розігріти духовку до 190С.
Для пирога: скласти усі інгредієнти у велику миску та добре перемішати. Розподілити суміш між двома змазаними круглими формами для випічки.
Випікати 30 хвилин або доки, при перевірці на готовність пирога, зубочистка не буде суха. Дати охолонути.
Для начинки: змішати усі інгредієнти для начинки.
Вкрити перший бісквіт деякою частиною начинки, покласти зверху другий бісквіт та прикрасити залишками начинки.
Як альтернатива, можна використати джем для начинки, а прикрасити цукровою пудрою.
прокоментувати публікацію
користувацька етика