Оберіть рецепт неймовірної веган випічки на ваш смак:
Шварцвальдський вишневий торт
Торт 170 г звичайного борошна 170 г цукру 55 г какао 1 ч.л. питної соди ½ ч.л. солі 1 ч.л. екстракту ванілі 1 ч.л. яблучного оцту 110 мл рослинної олії 230 мл води Розігріти духовку до 190С. Змішати разом усі сухі інгредієнти. Зробити ямку у середині та додати інші інгредієнти, окрім води. Поступово додавати воду [...]
Ванільний бісквітний пиріг
Пиріг 200 г само-піднімаючого борошна 3 ч.л. розпушувача для тіста 115 г цукру 125 мл рослинної олії 325 мл холодної води 2 ч.л. екстракту ванілі Начинка 85 г вегетаріанського маргарину 170 г цукрової пудри 1 ч.л. екстракту ванілі Розігріти духовку до 190С. Для пирога: скласти усі інгредієнти у велику миску та добре перемішати. Розподілити суміш [...]
Сухофруктовий пиріг
900 г сухофруктів 570 мл рисового або соєвого молока 200 мл рослинної олії 455 г само-піднімаючого непросіяного борошна 55 г меленого мигдалю 1 ст.л меласси (чорної патоки) Цедра 1 лимона щіпочка суміші спецій Змішати інгредієнти у поданому порядку. Добре змішати та викласти суміш у змазану та вкриту папером для випікання 23 см форму для випічки. [...]
Шоколадний бісквіт
Для інших смаків бісквіту можна використати лимонний сік, цедру або ваніль замість какао. 175 г само-піднімаючого борошна 2 з гіркою ч.л. розпушувача для тіста 25 г какао 75 г цукру 175 мл плавленого вегетаріанського маргарину 325 мл холодної води Висипати усі інгредієнти у миску та перемішати. Розподілити суміш поміж двома змазаними формами для випічки. Випікати [...]
Святковий шоколадний пиріг
Пиріг 4 ст.л. какао 225 г соєвого маргарину 280 мл соєвого йогурту 225 г непросіяного само-піднімаючого борошна 3 ч.л. розпушувача для тіста 4 ч.л. арорут 225 г тростинного цукру щіпочка солі шоколад Начинка 1 ст.л. какао 85 г цукрової пудри 1 ст.л. віскі 55 г вегетаріанського маргарину 2 ст.л. полуничного джему Глазур 170 г вегетаріанського [...]
Яблучний рулет
85 г вегетаріанського маргарину 170 г само-піднімаючого непросіяного борошна 1 ст.л. червоного джему 2 середніх яблука, тонко нарізаних або тертих неварений тростинний цукор за смаком Розтерти маргарин у муку, змішати з невеликою кількістю холодної води, щоб замісити тісто та скрутити у довгасту фігуру. Помазати джемом та яблуками, посипати цукром та скрутити, закриваючи кінці рулету. Покласти [...]
Здобне бісквітне тістечко
Бісквіт 125 г маргарину 100 г невареного тростинного цукру 250 г просіяного само-піднімаючого борошна 3 ч.л. розпушувача для тіста щіпочка морської солі 275 мл ванільно-соєвого морозива або заварного крему ¼ ч.л. екстракту ванілі соєве молоко Начинка Джем або «масляна» цукрова глазур (дивись посилання №3 наприкінці цієї веб-сторінки) Розігріти духовку до 200С. На повільному вогні розтопити [...]
Морквяно-імбірний пиріг
Пиріг 225 г тертої моркви 170 г кишмиш або родзинок 140 г білого борошна 140 г непросіяного борошна 170 г цукру 1 ч.л. кориці 1 ч.л. імбиру 200 мл рослинної олії щіпочка солі краплина оцту ½ ч.л. екстракту ванілі Глазур 170 г цукрової пудри ½ ч.л. екстракту ванілі 115 г вегетаріанського маргарину горіхи кеш’ю або [...]
Вишнево-мигдалевий пиріг
170 г маргарину 450 г звичайної муки 225 г смородини 225 г родзинок 115 г половинок вишень 115 г цілого очищеного мигдалю 1 ч.л. суміші спецій 225 г сухого коричневого цукру 280 мл теплого соєвого молока 1 ч.л. питної соди 3 ст.л. солодового оцту Розігріти духовку до 160С. Змішати разом маргарин та муку. Змішати зі [...]
Шоколадно-апельсиновий чизкейк
75-100г вегетаріанського маргарину 250 г вегетаріанського дієтичного печива 450 г твердого тофу, товченого сік півтора апельсина 1 банан або шкірка 1 апельсина 55 г какао-порошку 3 ст.л. олії 55 г цукру 2-4 ст.л. соєвого молока Основа: розтопити маргарин у каструлі. Розчавити печиво доки не буде нагадувати хлібні крихти. Зняти з вогню маргарин та змішати з [...]
Пряний яблучний пиріг
450 г яблук, очищених, нарізаних скибочками 115 г вегетаріанського маргарину 115 г необробленого тростинного цукру 170 г кишмиш 2 ч.л. питної води 225 г борошна з цільного зерна ½ ч.л. меленої кориці ½ ч.л. меленої гвоздики ½ ч.л. меленої перечної гвоздики Розігріти духовку до 180С. Готувати яблука у мінімальній кількості води. Коли яблука стануть м’які, [...]
Пиріг з манго
340 г само-піднімаючого борошна 1 переповнена десертна ложка соєвої муки 1 переповнена десертна ложка кукурудзяної муки 2 ½ ч.л. розпушувача тіста 170 г маргарину 1 повна чашка цукрової пудри 6 десертних ложок пюре з манго 340 мл соєвого молока Мангова глазур 55 г маргарину 4 десертні ложки пюре з манго 1 ч.л. екстракту ванілі 170 [...]
Бананово-шоколадний пиріг
185 г звичайної муки 45 г какао 1 ч.л. питної соди 1 ч.л. розпушувача для тіста 140 г цукру 2 ст.л. соєвої муки 140 мл рослинної олії 140 мл води 2 почавлених спілих банани Розігріти духовку до 160С. Збити усі інгредієнти та викласти суміш у змазану та присипану мукою круглу форму діаметром 14 см. Випікати [...]
Вівсяно-банановий пиріг
450 г товчених спілих бананів 50 г бразильських горіхів, гарно товчених 90 мл соняшникової олії 60 мл води 115 г родзинок 115 г геркулесу 115 г не просіяної муки ½ ч.л. екстракту ванілі Розігріти духовку до 190С. Змішати усі інгредієнти разом. Суміш має бути по консистенції м’яка та волога. Викласти ложкою у змазану та вкриту [...]
Фруктово-мармеладний торт
225 г само-піднімаючого борошна ¼ ч.л. суміші спецій ¼ ч.л. мускатного горіху ¼ ч.л. кориці 115 г цукру 30 г соєвої муки 8 ст.л. соєвого молока 1 ч.л. екстракту ванілі 115 г топленого маргарину 1 з гіркою ст.л. мармеладу 225 г суміші з фруктів 55 г зацукрованої вишні Розігріти духовку до 150С. Змішати разом муку, [...]
Шоколадний торт
Торт 175 г само-піднімаючого борошна 3 ч.л. розпушувача для тіста 25 г какао 100 г цукру Барбадос 125 мл рослинної олії 325 мл холодної води Цукрова глазур 1 рецепт «масляної» глазурі, див. нотаток 3 наприкінці цієї веб-сторінки. Шоколадні боби Розігріти духовку 190С. Покласти у миску усі інгредієнти для торта та добре перемішати. Покласти суміш у [...]
Морквяний пиріг
4 стакани тертої моркви 2 стакани борошна з цільної пшениці 2 чайні ложки пекарського порошку 1 чайна ложка питної соди ½ чайної ложки солі 1 чайна ложка кориці ¼ чайної ложки меленого імбиру 1 ½ стакану демерара або коричневого цукру ¾ стакану родзинок ½ стакану рублених горіхів – пекан 1 стакан не підсолодженого яблучного соусу [...]