Бісквіт
- 125 г маргарину
- 100 г невареного тростинного цукру
- 250 г просіяного само-піднімаючого борошна
- 3 ч.л. розпушувача для тіста
- щіпочка морської солі
- 275 мл ванільно-соєвого морозива або заварного крему
- ¼ ч.л. екстракту ванілі
- соєве молоко
Начинка
- Джем або «масляна» цукрова глазур (дивись посилання №3 наприкінці цієї веб-сторінки)
Розігріти духовку до 200С.
На повільному вогні розтопити маргарин та цукор. Охолодити.
У окремій мисці змішати усі сухі інгредієнти. Додати до них суміш з маргарину та цукру. Усе добре перемішати. Додати соєве морозиво або заварний крем та екстракт ванілі. Стікаюча каплями (густа та текуча) консистенція переважна. Якщо буде необхідно, додати соєвого молока.
Вилити у дві круглі 12/14 см форми для випікання або у форми для випікання хлібу. Випікати 30-40 хвилин.
прокоментувати публікацію
користувацька етика