Пиріг
- 4 ст.л. какао
- 225 г соєвого маргарину
- 280 мл соєвого йогурту
- 225 г непросіяного само-піднімаючого борошна
- 3 ч.л. розпушувача для тіста
- 4 ч.л. арорут
- 225 г тростинного цукру
- щіпочка солі
- шоколад
Начинка
- 1 ст.л. какао
- 85 г цукрової пудри
- 1 ст.л. віскі
- 55 г вегетаріанського маргарину
- 2 ст.л. полуничного джему
Глазур
- 170 г вегетаріанського шоколаду
- 1 стопка віскі
- 60 мл апельсинового соку
- 140 мл соєвого крему
Розігріти духовку до 200 С.
Збити усі інгредієнти для торта разом та викласти у дві змазані круглі форми для випічки. Випікати одразу 30 хвилин доки тісто не підніметься або доки, при перевірці на готовність пирога, зубочистка не буде суха.
Для шоколадної начинки: змішати какао, цукрову пудру, віскі та маргарин. Коли пироги охолонули, намазати джем на одному та шоколадну начинку на іншому. Скласти разом.
Для глазурі: розтопити шоколад з віскі та апельсиновим соком. Полити верх пирога гарячою сумішшю. Викласти соєвий крем зиґзаґом поверх глазурі та подавати до столу.
прокоментувати публікацію
користувацька етика