- 900 г сухофруктів
- 570 мл рисового або соєвого молока
- 200 мл рослинної олії
- 455 г само-піднімаючого непросіяного борошна
- 55 г меленого мигдалю
- 1 ст.л меласси (чорної патоки)
- Цедра 1 лимона
- щіпочка суміші спецій
Змішати інгредієнти у поданому порядку.
Добре змішати та викласти суміш у змазану та вкриту папером для випікання 23 см форму для випічки. Вкрити пиріг жиро-непроникним папером. Випікати 2 години при 150С, потім знизити температуру до 130С та випікати ще 1-2 години.
Охолодити у формі: форма зі змінним дном – найкраща.
Можна прикрасити джемом або різнокольоровим марципаном у деяких випадках.
прокоментувати публікацію
користувацька етика