Для інших смаків бісквіту можна використати лимонний сік, цедру або ваніль замість какао.
- 175 г само-піднімаючого борошна
- 2 з гіркою ч.л. розпушувача для тіста
- 25 г какао
- 75 г цукру
- 175 мл плавленого вегетаріанського маргарину
- 325 мл холодної води
Висипати усі інгредієнти у миску та перемішати. Розподілити суміш поміж двома змазаними формами для випічки. Випікати при 190С 30 хвилин або доки, при перевірці на готовність пирога, зубочистка не буде суха. Дати охолонути.
Зробити шоколадну або кавову «масляну» глазур з просіяної цукрової пудри та 85 г вегетаріанського маргарину, плюс начинка (приправа). Частину використайте для змащення однієї поверхні бісквіту, покладіть зверху другий бісквіт та прикрасьте рештою глазурі. Додайте шоколадних крапель, меленого шоколаду, шоколадних какао бобів, вегетаріанського заварного крему, алкоголь та інше, на Ваш смак!
прокоментувати публікацію
користувацька етика