- 225 г само-піднімаючого борошна
- ¼ ч.л. суміші спецій
- ¼ ч.л. мускатного горіху
- ¼ ч.л. кориці
- 115 г цукру
- 30 г соєвої муки
- 8 ст.л. соєвого молока
- 1 ч.л. екстракту ванілі
- 115 г топленого маргарину
- 1 з гіркою ст.л. мармеладу
- 225 г суміші з фруктів
- 55 г зацукрованої вишні
Розігріти духовку до 150С.
Змішати разом муку, спеції, мускатний горіх, корицю, цукор та соєву муку.
Збити суміш з пункту 2 у соєвому молоці, екстракту ванілі, топленому маргарині та мармеладі. Змішати з сумішшю фруктів та зацукрованої вишні.
Викласти суміш у змазану та присипану мукою круглу форму та випікати 1,5 години.
прокоментувати публікацію
користувацька етика