- 450 г яблук, очищених, нарізаних скибочками
- 115 г вегетаріанського маргарину
- 115 г необробленого тростинного цукру
- 170 г кишмиш
- 2 ч.л. питної води
- 225 г борошна з цільного зерна
- ½ ч.л. меленої кориці
- ½ ч.л. меленої гвоздики
- ½ ч.л. меленої перечної гвоздики
Розігріти духовку до 180С.
Готувати яблука у мінімальній кількості води. Коли яблука стануть м’які, зробити з них пюре та добре відділити його від залишків води.
Збити разом маргарин та цукор, додати яблучне пюре, щоб вийшла густа суміш. Змішати з сухими фруктами. Змішати питну соду з водою та додати до суміші.
Змішати разом муку та спеції, збити з сумішшю з яблук. Висипати суміш у добре змазану форму для випікання, вирівняти поверхню та випікати 45-60 хвилин.
прокоментувати публікацію
користувацька етика