- 340 г само-піднімаючого борошна
- 1 переповнена десертна ложка соєвої муки
- 1 переповнена десертна ложка кукурудзяної муки
- 2 ½ ч.л. розпушувача тіста
- 170 г маргарину
- 1 повна чашка цукрової пудри
- 6 десертних ложок пюре з манго
- 340 мл соєвого молока
Мангова глазур
- 55 г маргарину
- 4 десертні ложки пюре з манго
- 1 ч.л. екстракту ванілі
- 170 г цукрової пудри
- 30 г просіяної кукурудзяної муки
Для пирога: розігріти духовку до 175С. Просіяти муку, соєву муку, кукурудзяну муку та розпушувач, змішати разом.
Змішати маргарин, цукрову пудру та пюре з манго разом, додати суміш з муки. Влити усю суміш до соєвого молока, добре усе перемішати. Суміш повинна швидко загустіти.
Змазати дві форми для випікання тортів та вилити у них суміш. Випікати приблизно 30 хвилин або доки, при перевірці на готовність пирога, зубочистка не буде суха.
Щоб зробити мангову глазур: змішайте усі інгредієнти у каструлі та доведіть до кипіння, часто помішуючи. Швидко довести до кипіння за 1 хвилину. Збивати доки не охолоне (помістити каструлю у холодну воду).
Прошарувати торт манговою глазур’ю та посипати зверху цукровою пудрою.
прокоментувати публікацію
користувацька етика