Пиріг
- 225 г тертої моркви
- 170 г кишмиш або родзинок
- 140 г білого борошна
- 140 г непросіяного борошна
- 170 г цукру
- 1 ч.л. кориці
- 1 ч.л. імбиру
- 200 мл рослинної олії
- щіпочка солі
- краплина оцту
- ½ ч.л. екстракту ванілі
Глазур
- 170 г цукрової пудри
- ½ ч.л. екстракту ванілі
- 115 г вегетаріанського маргарину
- горіхи кеш’ю або сонячні семена
Розігріти духовку до 190С.
Для пирога: спочатку змішайте усі сухі інгредієнти, потім змішайте з вологими.
Випікати 45 хвилин. Зменшить до 160С та випікайте інші 30 хвилин. Охолодити у формі для випічки.
Для глазурі: вбийте цукрову пудру та екстракт ванілі у маргарин виделкою.
Покрийте пиріг глазур’ю, коли охолонув. Бажано зверху додати кеш’ю або сонячні семена.
прокоментувати публікацію
користувацька етика