- Рослинна олія для смаження
- 1 маленька цибуля, дрібно нашинкована
- 75 г сухих бобів та гороху (їх заздалегідь треба залити водою та залишити на ніч)
- 1 ч. л. сухої сочевиці
- 1 морква, нарізана скибочками
- 1 маленький пастернак, нарізаний скибочками
- 1 ч.л. томатного пюре
- ½ ст.л. суміші трав
- ½ л. овочевого бульйону
- 15 г борошна
Трохи обсмажити цибулю у рослинній олії. Додати всі інгредієнти окрім борошна, довести
до кипіння та варити на повільному вогні приблизно 1 годину доки овочі не будуть готові.
Додати до борошна 1 ст.л. холодної води та змішати до стану пасти. Додати це до рагу та
готувати протягом декількох хвилин, доки суміш не загустіє. Подавати страву в такому
вигляді, або зробити пюре (в залежності від віку дитини)
прокоментувати публікацію
користувацька етика