- Рослинна олія для смаження
- 1 маленька цибулина, подрібнити
- ½ зубчика часнику, вичавити
- ½ стебла селери
- 1 середня картоплина
- 1 середня морквина
- ½ великої консервної банки консервованих томатів, порубати
- 50 г капусти, добре нашинкувати
- 50 г гороху
- 1 маленька консервна банка білої квасолі
- 1 літр овочевого бульйону
- 75 г макаронних равликів (пасти)
Смажити цибулю та часник у рослинній олії, додати селеру та смажити ще деякий
час.
Додати всі інші інгредієнти, крім пасти, до каструлі зі смаженою цибулею,
часником та селерою, та варити на повільному вогні протягом 20 хвилин. Потім
додати пасту та варити ще 10 хвилин.
прокоментувати публікацію
користувацька етика