- 450 г звичайного твердого тофу
- 3 ст. л. соєвого соусу
- Кип’ячена вода для готування пасти
- 2-3 великі порції сухої пасти (равликів, метеликів тощо)
- 350 г соусу для пасти
- Злегка обсмажені овочі на вибір
Порізати тофу маленькими кубиками, залити соєвим соусом та маринувати
протягом 30 хвилин.
Довести велику каструлю води до кипіння та покласти в окріп пасту (равликів).
Варити на повільному вогні до м’якості приблизно 10 хвилин. (Пасту з цільного
зерна варити треба трохи довше).
Підігріти соус для пасти з кубиками тофу в іншій каструлі.
Коли паста буде готова, злити воду та перекласти до каструлі з соусом, тофу та
смаженими овочами. Добре перемішати та подавати до столу.
прокоментувати публікацію
користувацька етика