- 750 г картоплі, почищеної та нарізаної кубиками
- 25-50 г веганського (пісного) маргарину
- 50 мл або більше соєвого молока
- Рослинна олія для смаження
- ½ цибулини, дрібно нашинкована
- 1 черешок селери, добре нашинкований
- 1 середня морква, порізана скибочками
- 75 г сухої червоної сочевиці, відвареної до готовності
- 1 x 400 г банка консервованих томатів, добре порубаних
- 150 мл овочевого бульйону
Варити картоплю до м’якості. Перекласти в окрему каструлю та додати маргарин.
Добре перемішати, додати соєвого молока, почавити в пюре. Відставити вбік.
Підігріти рослинну олію у пательні та додати цибулю та селеру. Смажити до
м’якості. Додати моркву та сочевицю, томати та овочевий бульйон. Варити
на повільному вогні протягом 20 хвилин або доки сочевиця не буде готова, а
інгредієнти не загустіють.
Покласти все в горщик, зверху викласти картоплю. Розігріти духовку до 180 С,
запікати протягом 15-20 хвилин, або поки картопля не стане золотистою.
прокоментувати публікацію
користувацька етика