- 125 г маргарину
- 75-100г нерафінованого цукру
- 250 г не просіяної муки з розпушувачем, просіяти
- 3 ч. л. пекарського порошку
- 275 мл ванільного соєвого десерту або рідкого заварного крему
- ¼ ч. л. мигдального або ванільного екстракту
- Щіпка морської солі
- Соєве молоко
На слабкому вогні розтопити маргарин та цукор. Охолодити.
В окремій мисці змішати сухі інгредієнти. Додати маргарин та все добре
перемішати. Додати соєвий десерт або заварний крем та екстракт. Консистенція
повинна бути трохи рідшою за сметану. За потребою можна додати ще трохи
соєвого молока.
Розлити тісто в дві квадратні форми та випікати при 180 С протягом 25-35 хвилин
або до готовності.
Дістати з духовки, дати трохи охолонути перед тим, як діставати з формочок.
Дістати з формочок та дати повністю охолонути.
Намастити джемом або масляною глазур’ю, виготовленої з веганського маргарину
та цукрової пудри (дивись рецепт нижче). Покрити цукровою глазур’ю. Поставити
фігурки тварин або героїв із мультиків.
прокоментувати публікацію
користувацька етика