- 500-750 мл желе (дивись рецепт наведений вище)
- 500-750 мл рідкого заварного крему, зробленого з кукурудзяного борошна, соєвого молока, цукру
- Половинка бісквітного пирога
- Пачка веганського (соєвого) крему для приготування збитих вершків
- Банан або інший свіжий фрукт, нарізаний шматочками
- Тертий шоколад для оздоблення
Зробити желе, додаючи фрукти за смаком. Поставити формочку в холодильник і
дати загустіти. Для більшої зручності слід використовувати велику прозору скляну
тарілку. Це дає змогу бачити всі шари.
В той самий час приготувати рідкий заварний крем, за інструкцією на пачці. Коли
він буде готовий, охолодити. Повністю охолоджений крем вилити на желе.
Збити крем та покласти поверх заварного крему. Виделкою провести по поверхні,
роблячи гірки. Посипати зверху шоколадом. Поставити в холодильник на ніч.
прокоментувати публікацію
користувацька етика