- 2 ст.л. рослинної олії
- 2 середні цибулі-порей, нарізати скибочками
- 2 великих гриби, нарізати скибочками
- 2, 5 см шматок свіжого кореня імбиру, чищеного та тонко нарізаного
- 1 зубчик часнику
- 125 мл соєвих вершків
- сіль та перець
- свіжа петрушка, шаткована
- жменя горіхів кеш’ю
- паста на 4-х людей
У сковороді на середньому вогні обсмажте цибулю-порей у рослинній олії. Через декілька хвилин додайте грибів, імбир та часник. Готуйте ще декілька хвилин, потім додайте соєвих вершків.
Сіль та перець за смаком. Накрийте кришкою та тушіть на повільному вогні. Тим часом приготуйте пасту.
Коли паста та соус готові, вилийте соус у каструлю з пастою, додайте петрушку та кеш’ю, усе добре змішайте. Подавайте одразу ж.
Розраховано на 4 порції.
прокоментувати публікацію
користувацька етика