- 2 ст.л. рослинної олії
- 1 середня цибулина, дрібно порізана
- 1 червоний перець, порізаний кільцями
- 1 зубчик часнику
- 4 маленьких шматочки маринованого буряку, нарізані кубиками
- 2 ст.л. томатного пюре
- 4 середні варені картоплини, нарізані кубиками
- 1 ссклінка води або овочевого бульйону
- сіль та перець за смаком
Смажити на середньому вогні цибулю у рослинній олії до золотистої скоринки. Додайте перець та вичавіть часник, смажте ще 1 хвилину.
Додайте буряк та томатне пюре, потім картоплю та залийте водою або бульйоном. Доведіть до кип’ятіння.
Готуйте 20 хвилин на маленькому вогні, додаючи воду, якщо це необхідно. Приправити за смаком та розподілити між 4 доса.
прокоментувати публікацію
користувацька етика