Що потрібно для приготування:
- коричневий папір, або силіконовий коврик для випічки
- одна миска
Інгредієнти :
- 500 г. кокосової стружки
- 0,5 склянки борошна (пшеничного, рисового або вівсяного)
- 1 склянка цукру
- 0,5 склянки рослинної (бажано кукурудзяної) олії
- питна вода, додавати до консистенції густої та тугої маси
Інструкція:
Розігріти духовку до 250 градусів. На лист для випічки викласти папір або силіконовий коврик. Змішати кокосові стружки, борошно, цукор, сіль, олію та воду.
Якщо у вас немає паперу або коврику, масу можна скатувати невеличкиси кульками, 3 сантиметри в диамерті. Або просто викладайте тісто на лист з ковриком або папером чайною ложкою, та зформуйте кружочки. Випікати 20-25 хвилин при температурі 250, до появи запеченої корочки.
Вийміть з духовки і дайте печиву охолонути. Їсти відразу, або тримати у сухих умовах, у випадку втрати хрусткості, підсушити у духовці. Смачного!
прокоментувати публікацію
користувацька етика