Вражаюче дослідження пов’язує рівень смертності від раку молочної залози зі споживанням молочних продуктів.
На думку вчених, вживання молочних продуктів, таких як: йогурт, морозиво чи сир може збільшити ризик летального випадку у 50% жінок, що хворіють на рак молочної залози. Причина цього – естроген – гормон, що міститься у жирних молочних продуктах та стимулює ріст ракових пухлин.
Як показало опитування серед 1500 пацієнток у Каліфорнії, найбільш вживаними молочними продуктами є морозиво, йогурт, сир, кава лате з жирними вершками та гарячий шоколад. Учені визначили, що у жінок, котрі споживали один з цих продуктів хоча б раз на день, ймовірність смерті від раку молочної залози збільшувалась на 50%. Це перше дослідження, що проводить паралель між споживанням продуктів молочної індустрії та смертю від раку молочної залози. Дослідження також виявило, що переважна більшість вживаного молока отримується від вагітних корів, а таке молоко дуже насичене естрогеном!
Окрім ризику для здоров’я, споживання молока підтримує жахливу експлуатацію тварин. Молочні корови живуть у жахливих умовах, сповнених страждань на промислових фабриках. Таємне розслідування організації «Mercy For Animals» на молочних установах відкрило трагічну правду, що стоїть за молочною промисловістю.
Відмова від молочних продуктів – це простий шлях до здоров’я та стійка позиція проти страждання тварин!
Переклад: Дмитро Тарн
Редагування: Ірина Сильвеструк
За матеріалами: .
Процес покращення людства триває. Все більше людей стає веганами. докладатиме зусиль, щоб тримати вас в курсі цих подій.
прокоментувати публікацію
користувацька етика