Цей холодний іспанський суп освіжає, надихає та надає сил.
Смачний, поживний та легкий у приготуванні. Що може бути краще?! =)
На три літри супу…
Беремо:
Паприка червона – 1кг
Помідори свіжі - 1 кг
Огірки – 1 кг
Сіль – столова ложка або за смаком
Чорний перець свіжомолотий – за смаком
Оливкова олія – 100 г
Ріпчата цибуля – середня цибулина
Часник – 1 зубок
Оцет винний – дві столові ложки
Готуємо:
Перець обпалити на відкритому вогні з усіх боків до почорніння шкірки, покласти в пакет, через 15 хвилин очистити.
У сироїдній версії перець не обпалювати.
Скласти в чашу блендера перець, очищені (за бажанням) від шкірки помідори, крупно нарізану цибулю, зубчик часнику, влити олію, оцет, посолити, поперчити. У блендері все збити до однорідності.
Поставити суміш у холодильник на 1 годину.
Розлити по тарілках, прикрасити огірками і солодким перцем, нарізаними дрібними кубиками, полити олією, подавати з грінками.
СМАЧНОГО!
прокоментувати публікацію
користувацька етика