Інгредієнти:
- 4 листочки лавашу
- 1/2 жовтого перцю
- 1/2 червоного перцю
- 1/2 зеленого перцю
- 1-2 ст. л. рослинної олії
- 1 червона цибулина
- 150 г веганських сосисок
- 200 г грибів
- 4 ст.л. води
- 5 ст.л. соєвого майонезу
- 3-4 ст. л. пряної місо-пасти
- Сіль за смаком
Спосіб приготування:
Видалити насіння з перців і нарізати на тонкі смужки. Подрібнити цибулю і гриби. Пропустити через м’ясорубку веганські сосиски.
Нагріти у сковорідці рослинну олію і обсмажити цибулю. Додати фарш, гриби, перець і тушкувати до готовності грибів. Помішуючи, додавати воду, соєвий майонез, місо-пасту. Приправити за смаком.
Викласти фарш на лаваш і згорнути в рулет. Обсмажити рулети на сковорідці до золотистої скоринки. Подавати з листям салату.
Смачного!
прокоментувати публікацію
користувацька етика