Інгредієнти:
- 1 цибулина
- 1 ст. л. рослинної олії
- 1 ч. л. вегетаріанського маргарину
- 1 ст. л. з гіркою борошна
- 3 склянки (250 мл) овочевого бульйону
- 1 склянка води
- 1 ч. л. цукру
- 3/4 склянки замороженого горошку
- 0/5 склянки соєвого молока
- 1 ч.л. кукурудзяного крохмалю
- cіль
- перець
- 1 ч. л. зеленої цибулі або естрагону
Спосіб приготування:
- Цибулю дрібно порізати і підсмажити в каструлі з рослинною олією та маргарином. Додати борошно і перемішувати протягом двох хвилин, щоб не утворились грудочки. Зняти каструлю з вогню і додати трохи овочевого бульйону. Гарненько перемішати, додати решту бульйону, воду і цукор. Повернути каструлю на вогонь.
- Висипати горошок в суп і варити на слабкому вогні 5 хвилин.
- Змішати соєве молоко з кукурудзяним крохмалем і влити у суп, довести до кипіння. Потім зняти з вогню і збити блендером. Приправити за смаком.
- Розлити суп у тарілки і посипати свіжою зеленню. Найкраще смакує із часниковим хлібом. Смачного!
прокоментувати публікацію
користувацька етика